Dit professionelle vagtfirma
  • Åbningstider: Mandag - fredag: 8:00 - 16:00
  • 27 52 01 71

Finance & Restructuring

Videoovervågning af virksomheder, butikker og boliger

Det er primært virksomheder, butikker og institutioner, der har professionel videoovervågning, men flere og flere private husejere vælger det også. Vi tilbyder videoovervågning alle steder, herunder i for eksempel Aabenraa og Tønder.
  • Vi er medlem af Sikkerhedsbranchen
  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi opretholder altid høj kvalitet
  • Vi sørger for efteruddannelse af personalet

Hvorfor vælge Securing

En sikkerhedsgodkendt videoovervågning skaber tryghed

Vi kan opsætte vores sikkerhedsgodkendte videoovervågning i butikker, på arbejdspladser, i centre og på udendørsarealer. Med en professionel videoovervågning sætter I fokus på tryghed og sikkerhed, da videoovervågningen har en præventiv virkning, der kan få ubudne gæster til at holde sig væk.

Overvågningen kan kombineres med alarmsystemer og tilsluttes en optager, så I får den bedst mulige sikring af jeres værdier, men også af jeres personale i for eksempel en butik. 

En optager vil give jer dokumentation af hændelsesforløbet og i mange tilfælde af gerningspersonen.

Dokumentation, billeder af gerningspersonen og præcise gerningstidspunkter kan have stor værdi, selvom gerningspersonen eventuelt er maskeret. Og du kan vælge en løsning, hvor vagtcentralen kan se, hvad der sker, hvis du kombinerer overvågningen med en alarm.

Vi kommer gerne ud for at se på forholdene

Vi aflægger jer gerne et besøg, hvor vi kan se på forholdene og give et uforpligtende tilbud på en overvågningsløsning, der passer til jeres virksomhed eller bolig.

Du er meget velkommen til at kontakte os hos PC Securing. Du kan ringe på telefon 27 52 01 71, eller du kan vælge at sende en e-mail til os på info@securing.dk.