​Vagtfirma med stor erfaring inden for vagt og vagtservice

​​ Securing er et vagtfirma, der har stor erfaring med alt inden for vagt og alarm samt alt anden vagtservice. Derfor kan vi være behjælpelige uagtet dine ønsker og behov. Enhver vagt i vores vagtfirma har naturligvis den rette uddannelse, således vi kan sikre en effektiv håndtering af opgaven. Vi udfører dagligt vagtservice i Aabenraa, Tønder og mange andre steder her på fastlandet.

Vagtservice kræver et kompetent vagtfirma

​Det er vigtigt at alliere sig med et kompetent vagtfirma, når der er behov for en vagt. Derved kan du være sikker på en vagtservice, som har de rette sikkerhedsforanstaltninger.

Vi og enhver vagt hos os sætter altid den enkelte kundes behov i centrum i vores alarm- og vagtservice, og det er et faktum, som vores vagtfirma aldrig går på kompromis med. Vi lægger samtidig vægt på, at alle vores vagter optræder præsentabelt, høfligt og velformuleret over for kunderne.

Vores vagtfirma kan altid tilbyde en alarm- eller vagtløsning, uagtet du behøver alarmsystemer, videoovervågning, en runderingsvagt, en hundevagt eller noget helt andet inden for vagtservice.

Vi har i det hele taget rutine med både små projekter og større løsninger med overvågning, porte og hegn.

Kontakt os for at høre om video, alarm eller vagt

​Kontakt os hos Securing for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for video, alarm og vagt. Du kan ringe til os på telefon 27 52 01 71, men du kan også sende en e-mail til info@securing.dk.

Hvorfor vælge os?

Medlem af Sikkerhedsbranchen

Går aldrig på kompromis

Vi opretholder altid høj kvalitet

Efteruddannelse af personale

Send os en E-mail

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Blans Østermark 2B, 6400 Sønderborg

Indhent tilbud: 27 52 01 71

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

MEDLEM AF