​Eventvagt med professionelt tække

Skal du holde en fest, og mangler du en vagt til formålet? Hos P.C. Securing kan vi tilbyde en eventvagt, uanset hvilken form for event du skal holde. Vi har hjulpet til mange events i både Sønderborg, Haderslev, Aabenraa og andre byer i Sønderjylland. Vi dækker dog hele Jylland, når du har brug for en eventvagt.

Når du benytter vores firma, får du en yderst professionel eventvagt ud på opgaven. Alle vores eventvagter er veluddannede og ved, hvordan de skal tackle forskellige situationer, der kan opstå til et event. Vi sørger for, at alle føler sig i trygge hænder ved dit event.

Øg sikkerheden til festen med en festvagt

Skal du holde en fest, kan det også være en fordel med en eventvagt. Til fester kan det være svært selv at holde styr på alle gæsterne. Med en eventvagt fra P.C. Securing kan du koncentrere dig om festlighederne, mens vi sørger for sikkerheden til din fest.

Skulle der opstå konflikter eller lignende, er vores eventvagt på pletten. Vores eventvagter har en stor situationsfornemmelse. 

Det betyder, at de formår at trappe en konflikt ned med fredelige midler, så gæsterne føler sig godt tilpas til festen igen. Uanset festens størrelse står vi klar til at hjælpe med sikkerheden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN EVENTVAGT

Skal du holde et event eller en fest, hvor du har brug for en eventvagt, er vi den helt rigtige løsning for dig. Vi har en masse erfaring på området, der sikrer dig, at du og dine gæster er i trygge hænder.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en eventvagt til dit arrangement, er der altid mulighed for det. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for anden form for sikkerhed, som for eksempel hundevagt eller runderingsvagt.

Ring til os på 27 52 01 71, eller skriv en e-mail til info@securing.dk for at høre mere.​​

Hvorfor vælge os?

Medlem af Sikkerhedsbranchen

Går aldrig på kompromis

Vi opretholder altid høj kvalitet

Efteruddannelse af personale

Send os en E-mail

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Blans Østermark 2B, 6400 Sønderborg

Indhent tilbud: 27 52 01 71

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

MEDLEM AF