Alarmsystemer og alarmkørsel til erhverv og private​

​Hos P.C Securing tilbyder vi alt inden for alarmsystemer og sikkerhedsløsninger for erhverv, institutioner og private boliger. Vi kan endvidere tilbyde en aftale om alarmkørsel, så vi kan rykke ud, hvis alarmen går. Vi installerer og vedligeholder professionelle alarmsystemer i blandt andet Aabenraa, Tønder og mange andre steder.

Vi er uddannet og trænet til at håndtere alarmsystemer

​Når bygninger er sikrede med alarmsystemer, kan både ejere og medarbejdere holde fri uden bekymringer om ubudne gæster. Og vi sætter en ære i at levere og håndtere alarmsystemer, som gør vores kunder trygge.

Vi trækker på vores store erfaring med alarmsystemer, når vi råder og vejleder, og når vi installerer og reparerer. Derfor kan vi altid garantere en alarmløsning, som er i topklasse, og som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

​Vi arbejder altid effektivt og rykker hurtigt ud, når vi skal håndtere et alarmsystem, herunder ved alarmering. Derved kan vi sikre, at de eventuelle indbrudstyve eller hærværksmænd får mindst muligt spillerum til deres gerninger.

Vores vagter er naturligvis uddannede og trænede i at håndtere alle former for alarmer, så du kan være sikker på, at dine sikkerhedsforanstaltninger er i orden. Vi varetager også gerne al vedligeholdelse.

Ring for at få et tilbud på en alarmløsning

Du kan kontakte os hos PC Securing, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en alarmløsning. Vi kommer gerne ud, hvis du er usikker på, hvad du har behov for. 

Du kan skrive til info@securing.dk, men du kan også ringe på telefon 27 52 01 71.

Hvorfor vælge os?

Medlem af Sikkerhedsbranchen

Går aldrig på kompromis

Vi opretholder altid høj kvalitet

Efteruddannelse af personale

Send os en E-mail

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Blans Østermark 2B, 6400 Sønderborg

Indhent tilbud: 27 52 01 71

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

MEDLEM AF